понеделник, 24 януари 2022 г.

Мазе = Ателие 1

 Това е проект, който направих с не малка доза съмнение относно реализацията му :) 

При първоначалния оглед и вземане на размери се озовах в мазе, което освен ниска височина - 220см, по тавана му минаваха тръби на парното и нямаше никаква канализация и водопровод. 

Изискването на клиента беше да се направи проект и ремонт, така че да няма спомен от сегашното му състояние и да бъде много удобно и красиво място за живеене. В този обект трябваше да има кухня, спалня, зона за хранене и.... Баня :)

Струваше ми се невъзможно, но консултациите с правилните хора позволиха направата на проекта да бъде възможна. Тръбите бяха скрити и преместени. Дойдоха майстори по ВиК и откриха от къде и как може да бъде прокаран водопровод и канализация, без това да създава проблеми. Остана ми само да творя... :)

Когато седнах да помисля за разпределението, то сякаш само стана. Имаше едно помещение, което прекрасно пасна за спалня. В първото създадох баня, след която поставих кухнята, а пред нея трапезарна зона. Остана място и за телевизор и мъничка зона за Антре.

Заложих на меки тонове и отчетливи цветове. Тъй като се постави подово отопление, за улеснение от към подръжка сложих плочки на всякъде.. 

Към днешна дата всички тръби и гипсокартони са поставени и в следващата седмица започва поставянето на настилката.

Когато имам готови снимки ще пусна да видим крайния резултат.

Тъй като впоследствие банята се измени , скоро в друга публикация ще пусна нейния проект

А това е самия проект на Ателие 1:








Можете да поръчате проект на Кухня и/или стая в онлайн магазина ми: ТУК






Няма коментари:

Публикуване на коментар