неделя, 23 януари 2022 г.

Детска стая "Икеа"

 Миналата есен се запознах с вируса Ковид .Под влияние на страха в мен отказах няколко проекта, за да съм сигурна,че се лекувам правилно. За мое щастие съдбата беше решила да ме изкара от паниката и  получих запитване за направа на детска стая по спешност. Както знаете детските стаи и баните са моя слабост и просто нямаше как да откажа. Запитването беше от едно момиче, което искаше да помогне на сестра си да направят детска стая на малката й принцеса. Сестра й беше много заета с отглеждане и работа и нямаше време да помисли над подредбата и дизайна на бъдещата стая. Клиентката ми пожела и да се поставят тапети с детски акценти, които в бъдеще могат да се махнат и лесно да се промени стила на стаята.Общо взето клиентката искаше детско и ненатрюфено решение.

Детската стая беше за гр.Плевен и изскването беше да е с мебели на Икеа, розови цветове и без тежки решения по тавана. Да отбележа, че когато размерите на едно помещение са взети точно , направата на проект е безпроблемна и няма значение от коя част на земята е пуснат. Нужна е мобилна или онлайн връзка и няма проблем проекта да се реализира.В тази ситуация точно това стана.

В две отделни публикации ще ви покажа двата варианта, които направихме съвместно онлайн.

Този проект е основно в розови цветове и леглото е много артактивно , точно като за принцеси. То може да се украсява с нежни прозрачни материи или да бъде декорирано с различни играчки.

В стаята трябваше да има легло, малък гардероб и скрин. Останалото пространство трябваше да е за игра :)

Това е и първия вариант:










Няма коментари:

Публикуване на коментар