неделя, 23 януари 2022 г.

Къща Горна баня - антре

Пролетта на изминалата година ми донесе нови приятели - младо семейство, което се беше захванало с нелеката задача да ремонтира стара къща и да я разширяват.  

При вземането на размери и обсъждане изискванията на клиентите бях вдъхновена, защото те искаха дом - разчупен, свеж и с малко приказно излъчване. Жената имаше желание за скрити врати зад библиотека, стаи за игра на карти и т.н. ... въобще хора с прекрасно въображение и вътрешна топлота. Общо взето предизвикателството беше прието :)

Тъй като клиентите не бързаха се разбрахме да започнем от помещения, които в момента са в състояние да ремонтират и започнахме от антрето.

Изискванията бяха да е в топли цветове, да има дърво, библиотека-врата към банята на ет.1 и мнооого светлина.

Доверих се на голяма испанска фабрика за автентични плочки за пода, които да подсилват уют и битово излъчване. Избрах розово-оранжев цвят за стените. Заложих на ковано желязо и дървени дъски за поставяне на обувки и връхни дрехи. Завърших с зелена стена за атмосфера и красива кушетка за удобство при обуване. Закачалката ще бъде изработена от дърводелец и ще бъде във формата на дърво.

В следващата публикация ще ви представя стаята с нергилета за игра на карти :)

А това е крайния и удобрен резултат:







Няма коментари:

Публикуване на коментар